Catalog produse
Marci produse
Informatii
Opiniile vizitatorilor
Politica utilizare cookie
Termeni si conditii
Politica protejare date
Detalii de contact
Despre noi
Livrare si plata
TERMENI SI CONDITII
Harta
Politica de confidentialitate

 

Termeni si conditii

I.Despre Noi
Serviciul https://www.tenismasa.ro/ este oferit de S.C. Meister Sport  S.R.L.  cu sediul in STR. Martir Crisan nr.71, se, Bacau, Romania  avand cod unic de inregistrare RO 36093604,  denumita in cele ce urmeaza SOCIETATE:

Societate inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor datelor cu caracter personal cu nr. 34255


II. Despre www.tenismasa.ro – S.C Meister Sport S.R.L
https://www.tenismasa.ro/ este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primate de la clienti prin site sau telefon si confirmate de vanzator.

III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul https://www.tenismasa.ro/, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele https://www.tenismasa.ro/ fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale https://www.tenismasa.ro/ fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

Imaginile de pe acest site sunt orientative.

Brandurile sunt marci inregistrate.

IV. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul https://wwwtenismasa.ro/ poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului https://www.tenismasa.ro/ sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a https://www.tenismasa.ro/ si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile https://www.tenismasa.ro/.
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele https://www.tenismasa.ro/, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
https://www.tenismasa.ro/ isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

V. Datele Personale
Prin inregistrarea ca utilizator al https://www.tenismasa.ro/ va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului https://www.tenismasa.ro/.

VI. Procedura de cumparare
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe https://www.tenismasa.ro/ este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
- identificarea si alegerea produselor
- inregistrarea dvs. ca utilizator al https://www.tenismasa.ro/
- efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, ramburs, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005.
- livrarea produselor comandate si achitate sau neachitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, factura fiscala, bon fiscal si/sau alte certificate in functie de caz.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe https://www.tenismasa.ro/, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care site-ul isi deruleaza operatiunile.

Comanda plasata on-line de catre Cumparator, va fi considerata valida numai dupa confirmarea acesteia de catre Vanzator si va fi urmata de o Proforma. Comenzile pentru produsele indisponibile in stoc, vor fi validate doar dupa confirmarea termenului de livrare de catre cumparator.

Pentru a se valida comanda trebuie sa aiba valoare minima de 25 lei. 
 Validarea comenzii de catre Vanzator se va face prin mesaj scris (e-mail) catre Cumparator prin trimiterea unei Proforme.
 Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:
 1. Datele de Cumparator sunt complete si corecte;
 2. Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile;
 3. Daca nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite (ex.: valoare a pretului zero/Lei)

“Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.”

4. Nu se valideaza comenzile sub valoarea de 25 lei sau cu valoare zero

Conform Art. 1665/2008 Preţul fictiv şi preţul derizoriu

(1) Vânzarea este anulabilă atunci când preţul este stabilit fără intenţia de a fi plătit.

(2) De asemenea, dacă prin lege nu se prevede altfel, vânzarea este anulabilă când preţul este într-atât de disproporţionat faţă de valoarea bunului, încât este evident că părţile nu au dorit să consimtă la o vânzare. Comenzile se anuleaza daca: clientul indica numere de telefon eronate, nu raspunde la telefon, adresa incompleta, neconfirmarea datelor de catre client, neconfirmarea de catre client a termenelor de livrare, neridicarea coletelor in termenele stabilite de transportatori.

         Te rugam sa astepti confirmarea comenzi tale (verificare stoc ) prin e-mail sau telefonic si sa efectuezi plata numai dupa receptionarea mesajului de confirmare .

VII.1. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe https://www.tenismasa.ro/ reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA de 24%.

           Preturile afisate nu contin costuri de livrare, exceptie fac produsele afisate la rubrca oferte speciale, sau oferta de transport ca bonus pentru client.


             2. Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare ( ramburs). Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. 

Transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail o factura proforma cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii de plata a ordinului de plata, numarul facturii proforme primite prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar/ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa contact@tenismasa.ro, sau telefonic in maximum 24 de ore.

VIII. Garantie
Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa ne contactati.

 Garantia oricarui produs se acorda conform legislatiei in vigoare.

IX. Descrierea si returnarea produselor
administratorii https://www.tenismasa.ro/ depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de atenti, expresivi si exacti, dar cu toate acestea, https://www.tenismasa.ro/ nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de https://www.tenismasa.ro/ este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 130/2000.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:
- de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.
- de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.


Consumatorul nu poate returna urmatoarele produse achizitionate, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit alt
fel:
excceptie fac materialele consmabile: solutiile pentru curatat, solutiile pentru lipit, mingiile, benziile pentru cant.

NOTA: La returnare, produsul trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa aiba toate etichetele originale, sa nu fi fost purtat, sa nu fie deteriorat, si va trebui trimis in ambalajul original cu care a fost primit la livrare!
Inainte de a returna un produs, va rugam sa contactati serviciul Relatii Clienti la adresa
office@tenismasa.ro, sau direct pe site, sa anuntati pe contact@tenismasa.ro ca vreti sa returnati produsul si ca urmeaza sa primim un colet de la dumneavoastra.
In cazul in care masura produsului comandat nu se potriveste, atunci el poate fi schimbat cu altul. Daca returnarea se face din cauza unei marimi nepotrivite, inlocuirea produsului se va face imediat ce returul a avut loc, in cazul in care marimea dorita este pe stoc. Orice schimb de produs se va face doar in limita stocului disponibil. Daca produsul nu mai este pe stoc, va puteti alege altul, cu achitarea eventualelor diferente de pret si a taxelor de livrare.

Returnarea se face in termen de 14 zile de la achizitionarea produsului.

 
X. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de
 spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. https://www.tenismasa.ro/ isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe https://www.tenismasa.ro/, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe https://www.tenimasa.ro/, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale https://www.tenismasa.ro/.
https://www.tenimasa.ro/ are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. https://www.tenismasa.ro/ nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. https://www.tenismasa.ro/ are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XI. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intel
ectuale
https://www.tenismasa.ro/ respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: contact@tenimasa.ro, sau sa ne contactati la numerele de telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

XII. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de Societate prin intermediul https://www.tenismasa.ro/ sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii si conditiile https://www.tenismasa.ro/ se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. ANDRO GIR S.R.L

 In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

Pentru solutionarea litigiilor conform Regulamentului nr.523/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de achizitie online.

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO

 

 
Autentificare
Email 
Parola
» Inregistrare cont
» Recuperare parola
Cos cumparaturi
Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.
Cautare rapida

Cautare avansata                                         Solutionarea Alternativa a Litigiilor
                                             
Prima paginaCosul de cumparaturiCreare contContactHarta magazinuluiANPC

Website detinut de Meister Sport S.R.L., CIF:RO36093604, Reg.Com: J4/686/2016

Magazin online realizat de WEBECOM

tenismasa.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.